Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗλεκτρική αντλία καυσίμων diesel

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι από τη Γερμανία, πωλώ κυρίως τα μέρη αυτοκινήτου σε eBay και το Αμαζόνιο. Έχω συνεργαστεί με CNWAGNER σχεδόν 10 έτη. Κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών που μεγαλώνουμε μαζί, η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πολύ υψηλές. ελπίδα που θα συνεργαστούμε περισσότερο.

—— Αλέξανδρος Diesendorf

Είμαι από την Κορέα. Πωλούμε τα μέρη αυτοκινήτου στον τοπικό ιστοχώρο μας. Από το 2018 συνεργάζομαι με CNWAGNER. Κατά τη διάρκεια όλων εκείνων των ετών, υπάρχουν μικρά προβλήματα αλλά όλα παίρνουν την καλή λύση. ευχαριστίες για την προσφορά τέτοιες καλό προϊόν και καλή υπηρεσία. αφήνει την εργασία σκληρότερη και την κίνηση μπροστινή από κοινού.

—— Alex Kwon

Είμαι από το Ιράκ. Είναι Θεός που γίνεται μας συναντιέται στην έκθεση μερών αυτοκινήτου. Έρχομαι να επισκεφτώ το γραφείο CNWAGNER το 2018. Είχαμε μια μεγάλη συνομιλία και όλη εκείνη η συνεργασία είναι όλες ετών καλή. σας ευχαριστούμε.

—— Yousif Hassen

Είμαι Online Chat Now

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A
ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A

Μεγάλες Εικόνας :  ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Chongqing Κίνα
Μάρκα: CNWAGNER
Πιστοποίηση: CE ROHS
Αριθμό μοντέλου: HEP02A
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 κομμάτια/μονάδα
Τιμή: 3.3usd to 4.2usd per piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: ουδέτερη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3-25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά ημέρα

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A

Περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Αυτοκινητική αντλία καυσίμων Eletric τρακτέρ εκσκαφέων μηχανών diesel Αριθμός μερών: Hep-02A
Το αυτοκίνητο κάνει: Τρακτέρ εκσκαφέων Χαρακτηριστικό γνώρισμα: 12V ή 24V
Χρώμα: με το ασημένιο χρώμα και το χρυσό χρώμα Όρος: 100% νέος
Δείγμα: Προσφορά Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Κυριώτερο σημείο:

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V

,

Ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ hep-02A

,

Αντλία καυσίμων hep-02A

Αυτοκινητική αντλία καυσίμων Eletric τρακτέρ εκσκαφέων μηχανών diesel hep-02A

Λεπτομέρεια προϊόντων

Όνομα προϊόντων Αυτοκινητική αντλία καυσίμων Eletric τρακτέρ εκσκαφέων μηχανών diesel
Αριθμός μερών Hep-02A
Το αυτοκίνητο κάνει Τρακτέρ εκσκαφέων
Χαρακτηριστικό γνώρισμα 12V ή 24V
Χρώμα με το ασημένιο χρώμα και το χρυσό χρώμα
Όρος 100% νέος
Δείγμα Προσφορά
Εξουσιοδότηση 12 μήνες

αρχή εργασίας


Η ηλεκτρική αντλία καυσίμων αποτελείται από ένα σώμα αντλιών, μια ΣΥΝΕΧΗ μηχανή και ένα κοχύλι. Η βασική αρχή εργασίας της είναι ότι αφότου ενεργοποιείται η ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή, ο στροφέας στην κατοικία αντλιών οδηγείται για να περιστραφεί σε μια υψηλή ταχύτητα. Η επιφάνεια περικοπών στο χαμηλότερο όριο του άξονα στροφέων συνδυάζεται με την επιφάνεια περικοπών της εσωτερικής τρύπας του στροφείου, έτσι ώστε όταν περιστρέφεται ο στροφέας, το στροφείο οδηγείται για να περιστραφεί στην ίδια κατεύθυνση μέσω του άξονα στροφέων. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης εναλλαγής του στροφείου, σκουπίστε τη χαμηλή πίεση με ηλεκτρική σκούπα δημιουργείται στον κολπίσκο πετρελαίου, και τα φιλτραρισμένα καύσιμα απορροφιούνται από κολπίσκος πετρελαίου της κάλυψης αντλιών. Τα απορροφημένα καύσιμα διατηρούνται σταθερή ατμοσφαιρική πίεση από το στροφείο αντλιών καυσίμων και μπαίνουν στην κατοικία αντλιών και περνούν έπειτα μέσω της πίεσης εξόδου πετρελαίου. Για να παρέχει στα καύσιμα μια ορισμένη πίεση για το σύστημα καυσίμων. Η δομή της ΣΥΝΕΧΟΥΣ μηχανής περιλαμβάνει έναν μόνιμο μαγνήτη που καθορίζεται στον εσωτερικό τοίχο του περιβλήματος αντλιών, ένας στροφέας ικανός μια μαγνητική ροπή μετά από να ενεργοποιηθεί, και μια από γραφίτη συνέλευση βουρτσών άνθρακα που εγκαθίσταται στο ανώτερο όριο του περιβλήματος αντλιών. Η βούρτσα άνθρακα είναι σε ελαστική επαφή με το μεταγωγό στο armature στροφέα, και ο μόλυβδός του συνδέεται με το βυσματωτό ηλεκτρόδιο καλωδίωσης του κοχυλιού. Οι εξωτερικές άκρες του ηλεκτρικού περιβλήματος αντλιών καυσίμων είναι πτυχωμένες και καρφωμένες για να γίνουν μια μη-αποσπάσιμη συνέλευση.

Τύπος αντλιών καυσίμων


Στο σύστημα καυσίμων, η ηλεκτρική αντλία καυσίμων είναι αρμόδια για την παροχή των καυσίμων μια ορισμένη πίεση, και η παράδοση καυσίμων της ανά χρόνο μονάδων είναι περισσότερες από 8 φορές περισσότερο από την κατανάλωση καυσίμων ανά χρόνο μονάδων του εκτιμημένου όρου δύναμης της μηχανής. Καύσιμα μεγάλου ποσού επιστρέφονται συνεχώς στη δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμων μέσω του ρυθμιστή πίεσης πετρελαίου, που όχι μόνο ελέγχει την πίεση πετρελαίου, αλλά και δροσίζουν τη σωλήνωση καυσίμων για να αποφύγουν την κλειδαριά αέρα.
Αν και οι συγκεκριμένες δομές των ηλεκτρικών αντλιών βενζίνης είναι διαφορετικές, αποτελούνται όλες από τα τμήματα πετρελαίου αντλιών, τις μόνιμες μηχανές μαγνητών, τα καλύμματα τελών και τα κοχύλια. Η πτύχωση κοχυλιών καρφώνει τα άλλα μέρη σε ένα σύνολο. Ο στροφέας (ή ρόδα αντλιών) της συνέλευσης αντλιών πετρελαίου είναι ομοαξονικός με το στροφέα του ηλεκτρικού κινητήρα. Τα καύσιμα είναι παραγωγή από τη συνέλευση πετρελαίου αντλιών μέσω της μηχανής και της κάλυψης τελών. Το τερματικό της μηχανής τακτοποιείται στην κάλυψη τελών. Μια μονόδρομη βαλβίδα εγκαθίσταται στην έξοδο πετρελαίου της κάλυψης τελών. Όταν τη μηχανή σταματούν, η μονόδρομη βαλβίδα είναι κλειστή, και τα καύσιμα καθ'οδόν καυσίμων δεν θα επιστρέψουν στην αντλία μεταφοράς καυσίμων και δεν θα διατηρήσουν μια ορισμένη υπόλοιπη πίεση πετρελαίου, η οποία είναι ευεργετική στην επόμενη γρήγορη έναρξη. Επιπλέον, υπάρχει μια ανακουφιστική βαλβίδα υπερπίεσης (βαλβίδα ασφάλειας) που εγκαθίσταται στην κάλυψη υποστήριξης ή τελών της συνέλευσης πετρελαίου αντλιών. Όταν η γραμμή καυσίμων εμποδίζεται και η πίεση πετρελαίου στο σύστημα υπερβαίνει την επιτρεπόμενη αξία, ανοίγει στην υπερχείλιση και ανακουφίζει την πίεση. Κατά αυτόν τον τρόπο, η ζημία στο σωλήνα ελαίου ή η αντλία μεταφοράς πετρελαίου μπορεί να αποφευχθεί.
Οι διαφορετικοί τύποι ηλεκτρικών αντλιών βενζίνης είναι κυρίως διαφορετικοί στα τμήματα πετρελαίου αντλιών. Σύμφωνα με την αρχή εργασίας, τα τμήματα πετρελαίου αντλιών μπορούν να διαιρεθούν σε δύο κατηγορίες: θετική αντλία μετατοπίσεων και αντλία ρευστής δύναμης. Οι θετικές αντλίες μετατοπίσεων στηρίζονται στις αλλαγές στον όγκο της κοιλότητας αντλιών για να απορροφήσουν και να πιέσουν το πετρέλαιο, έτσι είναι διαλείπουσα παράδοση πετρελαίου, με τις μεγαλύτερη διακυμάνσεις πίεσης πετρελαίου και τη δόνηση και το θόρυβο, αλλά η πίεση εργασίας είναι υψηλότερη. Οι αντλίες κυλίνδρων, οι αντλίες εργαλείων και vane οι αντλίες είναι όλες θετικές αντλίες μετατοπίσεων. Η πίεση εργασίας της αντλίας κυλίνδρων είναι για 200kPa, η αντλία εργαλείων μπορεί να φθάσει σε 400kPa, και η πίεση εργασίας vane της αντλίας μπορεί να είναι υψηλότερη. Οι πρώτες δύο αντλίες χρησιμοποιούνται περισσότερο.
Η αντλία ρευστής δύναμης στηρίζεται στη ρόδα αντλιών για να οδηγήσει τη ροή καυσίμων. Τα καύσιμα στη ροή παράγουν την πίεση πετρελαίου λόγω της αλλαγής της ορμής. Είναι μια συνεχής αντλία πετρελαίου με τις μικρές διακυμάνσεις πίεσης αλλά τη χαμηλή πίεση εργασίας. Είναι κατάλληλο για το μεγάλο όγκο πετρελαίου και τη χαμηλή πίεση πετρελαίου. Περιπτώσεις. Οι αξονικές αντλίες, οι φυγοκεντρικές αντλίες, οι στροβιλο αντλίες και οι δευτερεύουσες αντλίες είναι όλες καναλιών υδροδυναμικές αντλίες. Η πίεση εργασίας της αντλίας αξονικής ροής και της δευτερεύουσας αντλίας δεξαμενών είναι για 100kPa, και οι άλλες δύο αντλίες είναι για 300kPa. Οι στροβιλο αντλίες και οι δευτερεύουσες αντλίες καναλιών χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Εικόνα προϊόντων

ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A 0ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A 1ηλεκτρική αντλία καυσίμων τρακτέρ 12V 24V hep-02A 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. mary

Τηλ.:: +86 13594062827

Φαξ: 86-023-6386-5382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)