Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗλεκτρική αντλία καυσίμων diesel

Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG

Πιστοποίηση
Κίνα Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι από τη Γερμανία, πωλώ κυρίως τα μέρη αυτοκινήτου σε eBay και το Αμαζόνιο. Έχω συνεργαστεί με CNWAGNER σχεδόν 10 έτη. Κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών που μεγαλώνουμε μαζί, η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πολύ υψηλές. ελπίδα που θα συνεργαστούμε περισσότερο.

—— Αλέξανδρος Diesendorf

Είμαι από την Κορέα. Πωλούμε τα μέρη αυτοκινήτου στον τοπικό ιστοχώρο μας. Από το 2018 συνεργάζομαι με CNWAGNER. Κατά τη διάρκεια όλων εκείνων των ετών, υπάρχουν μικρά προβλήματα αλλά όλα παίρνουν την καλή λύση. ευχαριστίες για την προσφορά τέτοιες καλό προϊόν και καλή υπηρεσία. αφήνει την εργασία σκληρότερη και την κίνηση μπροστινή από κοινού.

—— Alex Kwon

Είμαι από το Ιράκ. Είναι Θεός που γίνεται μας συναντιέται στην έκθεση μερών αυτοκινήτου. Έρχομαι να επισκεφτώ το γραφείο CNWAGNER το 2018. Είχαμε μια μεγάλη συνομιλία και όλη εκείνη η συνεργασία είναι όλες ετών καλή. σας ευχαριστούμε.

—— Yousif Hassen

Είμαι Online Chat Now

Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG

Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG
Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG

Μεγάλες Εικόνας :  Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Chongqing Κίνα
Μάρκα: CNWAGNER
Πιστοποίηση: CE ROHS
Αριθμό μοντέλου: E2068
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50pcs
Τιμή: 3.7USD TO 4.6USD PER PIECE
Συσκευασία λεπτομέρειες: ουδέτερη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3-25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 300000 τμχ/μήνα

Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Αξεσουάρ κινητήρα Αντλία λαδιού κινητήρα ντίζελ Ηλεκτρική αντλία καυσίμου γενικής χρήσης Αριθμός μερών: Ε2068
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Καθολικός Δείγμα: προσφορά
Εξουσιοδότηση: 1200 ΩΡΕΣ Όρος: 100% νέος
Υλικό: Βαρελοποιός Βάρος: 0,35 KG
Υψηλό φως:

E2068 καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων

,

E2068 αντλία καυσίμων 0.35KG

,

Αντλία καυσίμων του Cooper E2068 0.35KG

Αξεσουάρ κινητήρα Αντλία λαδιού κινητήρα ντίζελ Ηλεκτρική αντλία καυσίμου γενικής χρήσης E2068

 

 

Λεπτομέρεια προϊόντων

 

Όνομα προϊόντων Αξεσουάρ κινητήρα Αντλία λαδιού κινητήρα ντίζελ Ηλεκτρική αντλία καυσίμου γενικής χρήσης
Αριθμός ανταλλακτικού Ε2068
χαρακτηριστικό Παγκόσμιος
Δείγμα Προσφορά
Εγγύηση 1200 ΩΡΕΣ
Κατάσταση 100% καινούργιο
Υλικό Βαρελοποιός
Βάρος 0,35 KG

 

Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG 0Καθολική ηλεκτρική αντλία καυσίμων του Cooper E2068 εξαρτημάτων μηχανών 0.35KG 1

 

αρχή λειτουργίας

 

 

1. Μηχανικά κινούμενη αντλία βενζίνης με διάφραγμα

Γενικά οδηγείται από τον έκκεντρο τροχό στον εκκεντροφόρο, οι συνθήκες εργασίας του είναι οι εξής:

①Κατά την περιστροφή του εκκεντροφόρου αναρρόφησης λαδιού, όταν ο έκκεντρος τροχός σπρώχνει τον βραχίονα κύλισης και τραβήξει προς τα κάτω τη ράβδο έλξης μεμβράνης της αντλίας, η μεμβράνη της αντλίας πέφτει, δημιουργώντας αναρρόφηση και η βενζίνη αναρροφάται από τη δεξαμενή καυσίμου και περνά μέσα από το καύσιμο σωλήνα, το φίλτρο καυσίμου και το καύσιμο που εισέρχεται στην αντλία βενζίνης.δωμάτιο.

②Άντληση λαδιού Όταν ο έκκεντρος τροχός περιστρέφεται κατά μια ορισμένη γωνία και δεν πιέζει πλέον τον βραχίονα στροφέα, το ελατήριο της μεμβράνης της αντλίας τεντώνεται και η μεμβράνη της αντλίας ανύψωσης ανεβαίνει, ωθώντας τη βενζίνη από τη βαλβίδα παροχής στον θάλαμο πλωτήρα του καρμπυρατέρ.

Γενικά, η μέγιστη παροχή καυσίμου μιας αντλίας βενζίνης είναι 2,5 έως 3,5 φορές μεγαλύτερη από τη μέγιστη κατανάλωση καυσίμου ενός κινητήρα βενζίνης.Όταν ο όγκος λαδιού της αντλίας είναι μεγαλύτερος από την κατανάλωση καυσίμου και η βαλβίδα βελόνας του θαλάμου πλωτήρα του καρμπυρατέρ είναι κλειστή, η πίεση στον αγωγό εξόδου της αντλίας λαδιού αυξάνεται, κάτι που αντανακλάται στην αντλία λαδιού, γεγονός που συντομεύει τη διαδρομή του διαφράγματος ή σταματά να λειτουργεί.

 

2. Ηλεκτρική αντλία βενζίνης

Η κατάσταση λειτουργίας της ηλεκτρικής αντλίας βενζίνης είναι ότι δεν βασίζεται στον εκκεντροφόρο για την οδήγηση, αλλά βασίζεται σε ηλεκτρομαγνητική δύναμη για να αναρροφά επανειλημμένα τη μεμβράνη της αντλίας.Αυτού του είδους η ηλεκτρική αντλία μπορεί να επιλέξει ελεύθερα τη θέση εγκατάστασης και μπορεί να αποτρέψει το φαινόμενο του κλειδώματος αέρα.

Η αντλία βενζίνης του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος έγχυσης βενζίνης υιοθετεί γενικά μια νέα ηλεκτρική αντλία τύπου πτερωτής και εγκαθίσταται στη δεξαμενή βενζίνης.Η πίεση άντλησής του είναι επίσης υψηλότερη από αυτή της αντλίας βενζίνης του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου του καρμπυρατέρ.

 

Προφυλάξεις ασφαλείας για τον εντοπισμό βλάβης της αντλίας καυσίμου


1. Παλιά αντλία καυσίμου
Κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων μιας αντλίας καυσίμου οχήματος που έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτός ο τύπος αντλίας καυσίμου δεν μπορεί να δοκιμαστεί στεγνό.Επειδή όταν αφαιρεθεί η αντλία καυσίμου, παραμένει καύσιμο στο περίβλημα της αντλίας.Κατά τη διάρκεια της δοκιμής ενεργοποίησης, όταν οι βούρτσες και ο μεταγωγέας έρθουν σε κακή επαφή, ένας σπινθήρας θα αναφλέξει το καύσιμο στο περίβλημα της αντλίας και θα προκαλέσει έκρηξη.Πολύ σοβαρό.
2. Νέα αντλία καυσίμου
Δεν θα πραγματοποιηθεί στεγνή δοκιμή στην αντλία καυσίμου που αντικαταστάθηκε πρόσφατα.Επειδή ο κινητήρας της αντλίας καυσίμου είναι σφραγισμένος στο περίβλημα της αντλίας, η θερμότητα που παράγεται από την ενεργοποίηση κατά τη διάρκεια της ξηρής δοκιμής δεν μπορεί να διαλυθεί.Μόλις υπερθερμανθεί ο οπλισμός, ο κινητήρας θα καεί.Επομένως, η αντλία καυσίμου πρέπει να βυθιστεί στο καύσιμο για τη δοκιμή.
3. Άλλες πτυχές
Αφού η αντλία καυσίμου φύγει από τη δεξαμενή καυσίμου, η αντλία καυσίμου θα πρέπει να καθαριστεί εγκαίρως, να αποφευχθούν οι σπινθήρες κοντά της και να τηρηθεί η αρχή ασφαλείας «πρώτα το καλώδιο και μετά η ενεργοποίηση».

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: River

Τηλ.:: +8619942325507

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα