Να στείλετε μήνυμα
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τι είναι ακροφύσιο εγχυτήρων καυσίμων;

Τι είναι ακροφύσιο εγχυτήρων καυσίμων;

2021-06-16
Τι είναι ακροφύσιο εγχυτήρων καυσίμων;

Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν όλα τα οχήματα στα συστήματα παροχής καυσίμων εγχύσεων χρήσης αγοράς. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να αποκριθούν στους όλο και περισσότερο αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς. Το σύστημα εγχύσεων καυσίμων έχει εξελιχθεί από την πρόωρη μηχανική single-point έγχυση στην τρέχουσα ηλεκτρονική πολυσημειακή έγχυση. Κατόπιν, τι είναι single-point έγχυση και πολυσημειακή έγχυση; Υποθέτοντας μια τεσσάρων κυλίνδρων μηχανή, από έναν ενιαίο εγχυτήρα στον κλάδο της πολλαπλής εισαγωγής, τα καύσιμα εγχέονται από μια θέση και διανέμονται έπειτα στους τέσσερις κυλίνδρους με τον αέρα εισαγωγής. Αυτό είναι μια ενιαία έγχυση σημείου Στο λιμένα εισαγωγής κάθε ένας από τους τέσσερις κυλίνδρους, επειδή κάθε κύλινδρος έχει ένα ακροφύσιο εγχύσεων καυσίμων, η τεσσάρων κυλίνδρων μηχανή έχει τέσσερα ακροφύσια εγχύσεων καυσίμων. Αυτό καλείται πολυσημειακή έγχυση.

 

Από την προοπτική της πορείας καυσίμων, πρώτα, η αντλία καυσίμων στέλνει τα καύσιμα από τη δεξαμενή καυσίμων στη σωλήνωση καυσίμων, και η σωλήνωση καυσίμων στέλνει τα καύσιμα στη ράγα καυσίμων. Η ράγα καυσίμων ελέγχεται από τη ρυθμίζοντας βαλβίδα πίεσης για να ελέγξει την πίεση καυσίμων και να εξασφαλίσει τα καύσιμα που παραδίδονται σε κάθε κύλινδρο. Η πίεση μπορεί όλες να είναι η ίδια. Αφ' ετέρου, η ρυθμίζοντας βαλβίδα πίεσης θα στείλει επίσης το υπερβολικό πετρέλαιο στον επιστροφής σωλήνα πετρελαίου και τη ροή πίσω στη δεξαμενή πετρελαίου με να χαλαρώσει την πίεση. Ένα τέλος του ακροφυσίου εγχύσεων καυσίμων συνδέεται με τη ράγα καυσίμων, και το ακροφύσιο είναι στον κολπίσκο αέρα κάθε κυλίνδρου. Το ECU μηχανών θα διανείμει μια εντολή εγχύσεων καυσίμων στον εγχυτήρα καυσίμων σύμφωνα με τη λειτουργούσα θέση μηχανών. Η ποσότητα εγχύσεων καυσίμων καθορίζεται μέχρι την πίεση καυσίμων και το χρόνο εγχύσεων καυσίμων του εγχυτήρα καυσίμων. Η πίεση καυσίμων στη ράγα καυσίμων ελέγχεται από τη ρυθμίζοντας βαλβίδα πίεσης, και τα καύσιμα είναι ρυθμισμένα. Η πίεση της βαλβίδας πίεσης ρυθμίζεται με το πολλαπλό κενό (φορτίο μηχανών), έτσι το ECU μπορεί να ελέγξει το χρόνο εγχύσεων καυσίμων. Όταν η μηχανή χρειάζεται περισσότερα καύσιμα, ο χρόνος εγχύσεων καυσίμων θα είναι πιό μακροχρόνιος, διαφορετικά ο χρόνος εγχύσεων καυσίμων θα είναι πιό σύντομος.

 

Ο ίδιος ο εγχυτήρας είναι μια κανονικά κλειστή βαλβίδα (η κανονικά κλειστή βαλβίδα σημαίνει ότι η βαλβίδα είναι πάντα κλειστή όταν δεν υπάρχει κανένα σήμα ελέγχου εισαγωγής ενώ η κανονικά ανοικτή βαλβίδα είναι η βαλβίδα είναι πάντα ανοικτή όταν δεν εισάγεται κανένα σήμα ελέγχου). Μια βελόνα βαλβίδων κινείται πάνω-κάτω για να ελέγξει το άνοιγμα και το κλείσιμο της βαλβίδας. Όταν το ECU εκδίδει μια εντολή εγχύσεων καυσίμων, το σήμα τάσης του θα αναγκάσει το ρεύμα για να διατρέξει της σπείρας στο ακροφύσιο εγχύσεων καυσίμων, που παράγει ένα μαγνητικό πεδίο για να απορροφήσει επάνω τη βελόνα βαλβίδων, και να ανοίξει τη βαλβίδα έτσι ώστε τα καύσιμα μπορούν να εκτιναχθούν από την τρύπα εγχύσεων καυσίμων.

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της έγχυσης καυσίμων είναι ότι ο έλεγχος της παροχής καυσίμων είναι πολύ ακριβής, επιτρέποντας στη μηχανή για να έχει τη σωστή αέρος-καυσίμου αναλογία σε οποιοδήποτε κράτος. Όχι μόνο κρατά τη μηχανή ομαλά, αλλά το αέριο εξάτμισής του μπορεί επίσης να συμμορφωθεί με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.