Να στείλετε μήνυμα
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η διαφορά μεταξύ της αυτοκινητικών υδραυλικής πίεσης και της απορρόφησης κλονισμού

Η διαφορά μεταξύ της αυτοκινητικών υδραυλικής πίεσης και της απορρόφησης κλονισμού

2021-06-19
Η διαφορά μεταξύ της αυτοκινητικών υδραυλικής πίεσης και της απορρόφησης κλονισμού

Υπάρχουν πολλαπλάσιες ταξινομήσεις του αυτοκίνητου αυτοκίνητου εξοπλισμού

Υπάρχουν μηχανικές συσκευές, αερόβιες συσκευές, άχυρα, εισελκόμενες συσκευές, κ.λπ.

 

Τι πρόκειται να εξηγήσουμε σήμερα είναι η μηχανική συσκευή συντήρησης. Υπάρχουν επίσης υποστοιχεία στη μηχανική συσκευή συντήρησης που είναι καθημερινές συσκευές συντήρησης και συσκευές συντήρησης.

 

Με επιτρέψτε να εξηγήσω σε σας ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο από τους

Υδραυλική συσκευή

Το πετρέλαιο χρησιμοποιείται για τη μεγάλη μετάδοση, μέσω του ελαίου κυλίνδρων και του εσωτερικού ελαίου του τοίχου τρυπών για να παραγάγει τη δύναμη, αλλά διαμορφώνει έναν αντίκτυπο στο σώμα, που διαμορφώνει έναν συνεχή και εργάζομαι στο σώμα, που είναι επιρρεπής σε διάσπαση σε άτομα, καθιστώντας το χρήστη ανίκανο να εργαστεί εντούτοις, η αναμενόμενη επίδραση δεν επιτυγχάνεται. Στις χαμηλές θερμοκρασίες, το ιξώδες του πετρελαίου ακολουθεί συνεχώς την απόδοση του κυνηγού κατά τη διάρκεια της συνεχούς λειτουργίας, η ροή πετρελαίου των αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της συνεχούς λειτουργίας θα κάνει έναν θόρυβο και θα παραγάγει τον ηχιτικό θόρυβό της.

Διογκώσιμος απορροφητής κλονισμού

Ο gas-filled απορροφητής κλονισμού καλείται επίσης oil-gas υβριδικό απορροφητή κλονισμού. Χρησιμοποιεί το πετρέλαιο ως μέσο και προσθέτει μέρος του αερίου στον κύλινδρο ως βοηθό. Το μέσο αερίου προστίθεται βάσει της υδραυλικής απορρόφησης κλονισμού, η οποία αυξάνει τη σταθερότητα και μειώνει το θόρυβο που προκαλείται από τη μεγάλη ροή του πετρελαίου, αλλά η αρχή εργασίας είναι ακόμα αρχή εργασίας της υδραυλικής απορρόφησης κλονισμού.

Πώς διακρίνουμε μεταξύ των υδραυλικών απορροφητών κλονισμού και των πνευματικών απορροφητών κλονισμού (δεν υπάρχει καμία διαφορά στην εμφάνιση)

 

Πρόκειται εδώ να μοιραστώ τις δεξιότητες κρίσης μου, υπό τον όρο ότι ο απορροφητής κλονισμού δεν είναι ελαττωματικός.

Μετά από να ανοίξει τον απορροφητή κλονισμού, εάν η ράβδος εμβόλων του απορροφητή κλονισμού δεν επεκτείνεται χωρίς οποιαδήποτε συσκευή καθορισμού, είναι αέρας-γεμισμένος απορροφητής κλονισμού, και εάν η ράβδος εμβόλων δεν επεκτείνεται, είναι υδραυλικός απορροφητής κλονισμού.

 

Υπενθύμιση: Μερικά εμπορικά σήματα των απορροφητών κλονισμού έχουν μια self-locking λειτουργία για διευκόλυνση της συσκευασίας και τη μεταφορά. Δηλαδή πρίν εγκαθιστάτε τον απορροφητή κλονισμού, πρέπει να περιστραφείτε τη ράβδο εμβόλων με ένα εργαλείο προτού να σκάσει έξω η ράβδος εμβόλων.

 

Γιατί διακρίνω μεταξύ των πνευματικών και υδραυλικών απορροφητών κλονισμού κατά αυτόν τον τρόπο; Ο λόγος είναι αυτό

Όταν ο διογκώσιμος απορροφητής κλονισμού συγκεντρώνεται, η ράβδος εμβόλων επεκτείνεται. Αυτή τη στιγμή, το εσωτερικό του απορροφητή κλονισμού έφθασε μόλις στην ισορροπία της δύναμης. Όταν συμπιέζεται μέσα, το αέριο θα συμπιεστεί, καταστρέφοντας την ισορροπία της δύναμης. Όταν η ράβδος εμβόλων δεν συμπιέζεται, το συμπιεσμένο αέριο θα επιστρέψει στην αρχική μορφή του, η οποία θα ωθήσει τη ράβδο εμβόλων για να αναπηδήσει και να επανακτήσει την ισορροπία της δύναμης. Αλλά ο υδραυλικός απορροφητής κλονισμού είναι διαφορετικός επειδή δεν υπάρχει κανένα αέριο σε τον, μόνο υγρός, και υπάρχει ακόμα το ενσωματωμένο ελατήριο, η ράβδος εμβόλων είναι τεντωμένο εσωτερικό κατά τη συγκέντρωση. Όταν το τραβάτε έξω και παρατάτε, το ελατήριο θα αναγκάσει τη ράβδο εμβόλων για να αποσύρει. Συγχρόνως, λόγω του γρήγορου βγάλτε, το υδραυλικό πετρέλαιο όλοι δεν έχει μειωθεί από το λειτουργώντας κύλινδρο. Ρέοντας στο λειτουργώντας κύλινδρο με τον αυξανόμενο όγκο, αυτή η δύναμη θα αναγκάσει επίσης τη ράβδο εμβόλων για να αποσύρει, αλλά συνήθως δεν αποσύρει στην αρχική θέση επειδή μέρος του υδραυλικού πετρελαίου ρέει στο λειτουργώντας κύλινδρο με τον αυξανόμενο όγκο.

 

Υπενθύμιση: Μερικοί διογκώσιμοι απορροφητές κλονισμού έχουν επίσης ένα ενσωματωμένο ελατήριο μέσα. Όταν η ράβδος εμβόλων κινείται επάνω, θα πιέσει αυτό το ελατήριο. Το ελατήριο θα αποθηκεύσει και θα βελτιώσει την άνεση.

Ο υδραυλικός απορροφητής κλονισμού δεν αναπηδά

Διογκώσιμος απορροφητής κλονισμού

     

Υπενθύμιση: Τόσο στο μέλλον, εάν η ράβδος εμβόλων του απορροφητή κλονισμού δεν αναπηδά, μπορεί να μην είναι το ποιοτικό πρόβλημα του απορροφητή κλονισμού. Ίσως αυτός ο απορροφητής κλονισμού είναι υδραυλικός απορροφητής κλονισμού.