Να στείλετε μήνυμα
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου έχουν ακόμα το δωμάτιο που τρέχει

Οι λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου έχουν ακόμα το δωμάτιο που τρέχει

2021-07-08
Οι λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου έχουν ακόμα το δωμάτιο που τρέχει

Οι περιορισμοί ανεφοδιασμού καιρού και νέος-αυτοκινήτων δριμύ χειμώνα πρέπει να βοηθήσουν τις προοπτικές για τους λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου

Οι λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου κοιτάζουν επάνω και έτοιμος να πάνε. Οι τιμές της μετοχής τους έχουν μερικών που πιάνουν επάνω για να κάνουν.

Το O'Reilly αυτοκίνητο, ORLY   1,89%   που κράτησε οι αποδοχές του καλεί το πρωί της Πέμπτης, τριμηνιαίες πωλήσεις αρχείων πριονιών και αποδοχές. Ο λιανοπωλητής μερών αυτοκινήτου εξέθεσε ένα άλμα εισοδήματος 25% για το πρώτο τρίμηνο έναντι ενός έτους νωρίτερα, αρκετά παραπάνω από τους 14,7% αναλυτές που ψηφίστηκαν από ορατό τον άλφα αναμενόμενο. Το καθαρό εισόδημα αυξήθηκε 67%.

Το coronavirus πανδημικό   μείωσε τα επίπεδα κυκλοφορίας στα ασυνήθιστα χαμηλότατα σημεία πέρυσι, αλλά αυτός γρατζούνισε μόλις τις τοπ γραμμές των λιανοπωλητών μερών αυτοκινήτου. 2020 πωλήσεις του O'Reilly αύξησαν 14,3%, ένα ουσιαστικό άλμα έναντι της αύξησης 7,1% που είδε κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πέντε ετών. Για τους 12 μήνες που τελειώνουν στις 13 Φεβρουαρίου, AutoZone που ΑΖΩΤΟΥΧΟ   1,60%   είδε το εισόδημά του αυξάνεται 10,9%, περισσότερο από το διπλό πενταετή μέσο ρυθμό ανάπτυξης.

Η ανησυχία είναι αυτή η αύξηση μπορεί να μην είναι βιώσιμη. Οι λιανοπωλητές μερών αυτοκινήτου λένε ότι δεν γράφουν μακριά τη δυνατότητα ότι η απαίτηση πέρυσι τραβηκε προς τα εμπρός ως λαμβανόμενοι καταναλωτές έλεγχοι ερεθισμάτων και είχε περισσότερο χρόνο να ακολουθήσει στο σπίτι τα προσωπικά προγράμματα.

Ακόμα υπάρχει αφθονία των όρων που θα μπορούσε να παραγάγει να εκπλήξει τις προσκρούσεις πωλήσεων. Για το ένα, η κυκλοφορία δεν είναι ακόμα πίσω στα προ-πανδημικά επίπεδα. Για μια ακόμη φορά τα αυτοκίνητα επιστρέφουν στο δρόμο, είναι πιθανό ότι θα υπάρξει μια περιστροφή στις κατηγορίες που αποδίδουν καλά.

Το AutoZone είχε σημειώσει ότι τα φρένα και οι στροφείς δεν πωλούσαν επίσης στο πιό πρόσφατο φορολογικό τέταρτό του επειδή τα αυτοκίνητα ήταν στο δρόμο λιγότερο αυτός πρέπει να επιστρέψει καθώς η κυκλοφορία ανακτεί πλήρως. Ο καιρός δριμύ χειμώνα που βλέπει νωρίτερα αυτό το χρόνο πρέπει να σημάνει περισσότερη συντήρηση και οι επισκευές απαιτούνται σε πολλά οχήματα, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν να ωθήσουν τις πωλήσεις σ' όλο φέτος μετά από δύο διαδοχικά έτη ήπιων χειμώνων, O'Reilly που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της κλήσης αποδοχών του.